Vállalási feltételek

Szervizelés menete egyszerű meghibásodás esetén

A szervizbe behozott meghibásodott készülékről felveszünk egy munkalapot, amelyen többek között meghatározunk egy maximális árat, és egy elkészítési határidőt.

Javítási díjaink nem egységárak. A költséget a javítás minősége, a szaktudás igénye valamint a javítás időszükséglete határozza meg.

A javítást csak akkor végezzük el ha az összköltség a meghatározott maximális árnál alacsonyabb értékű. Amennyiben mégis meghaladná a maximális árat a várható összköltség vagy valamilyen nem várt körülmény miatt tovább tartana a javítás, mint az elkészítési határidő, lejárat előtt értesítjük az ügyfelet a munkalapon felvett telefonszámon.

A készülékeket a beérkezésük sorrendjében javítjuk.

Lehetőség van soron kívüli javításra: ilyen igény esetén a javítást a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük, és lehetőség szerint legkésőbb 24 órán belül elvégezzük. Ezért a szolgáltatásért az alap munkadíj 50%-át legfeljebb 5000,-Ft-ot számítunk fel.

Amennyiben a készülék közölt hibáját tartós tesztünk során sem tapasztaljuk, a díjtáblázatban rögzítettek szerint tesztelési/bevizsgálási díjat számítunk fel (garanciális készülékek esetén is!). Abban az esetben, ha az ügyfél által észlelt hiba a későbbiekben újra jelentkezne és ezt mi is tapasztaljuk, az előzőleg felszámított tesztelési díjat levonjuk a javítási költségből.

Nem javítható készüléknél és ha az árkalkuláció alapján az ügyfél nem tart igényt a javításra, akkor szintén bevizsgálási díjat számítunk fel.

A jelenleg felszámított bevizsgálási díjak az alábbiak:

 

Kis értékű háztartási gépek: 1 500,- Ft
Mikrohullámú sütő: 3 000,- Ft
Képcsöves tv: 3 000,- Ft
LCD, Led tv (40”-ig): 4 000,- Ft
LCD, Led tv (40”-tól): 5 500,- Ft
DVD, videó magnó: 1 500,- Ft
Hifi, erősítő: 4 000,- Ft
Mobil telefon, tablet: 3 000,- Ft
Kamera: 4 000,- Ft
Fényképezőgép: 3 000,- Ft

 

Működésképtelen készüléknél minőségi reklamációt nem fogadunk el a készülék állapotával kapcsolatban, mivel átvételkor nem volt ellenőrizhető.

 

Javítási garancia

Az általunk szervizelt és javított készülékekre 20 000,- Ft javítási összeg alatt 1 hónap, 20 000,- Ft és a feletti összegű javításokra 6 hónap garanciát biztosítunk mind a beépített alkatrészekre, mind az elvégzett javítási munkára.

 

Át nem vett készülékek kezelése

Az átvett terméket az elkészítési határidő után 21 napig díjmentesen tároljuk, ezután 500,- Ft napi tárolási díjat számolunk fel, 60 nap után az át nem vett készüléket megsemmisítjük.

 

Szervizelés egyéb esetekben 

Villámcsapott, viharkárokat szenvedett és egyéb biztosításhoz köthető javítások elvégzése és a biztosítótársaságok által kért igazolások és szakvélemények kiadása valamint bármely egyéb szervizeléshez kapcsolódó kérés esetén kérjük hívja fel szervizünket vagy honlapunkon keresztül vegye fel elektronikus úton a kapcsolatot velünk vagy jöjjön be személyesen szervizünkbe a részletes felvilágosítás érdekében.

 

Kiszállás, szállítás

Kiszállási, szállítási díj Debrecen belterületén 5.000 Ft/alkalom.

A szállítást megrendelni csak személyesen, a szállítási díj kifizetése után lehet igénybe venni.

Egyéb helyre megegyezés szerint, távolság függvényében